Microdermabrasie

 

Huidverbetering

 

Quick (50 min)  45 euro 

Demaquilleren, reiniging volgens huidtype, dieptereiniging door peeling, gelaatsmassage, masker met hoofdhuidmassage en afwerking met ooggel & dagcrème

 

Klassiek (60 min)  55 euro

Demaquilleren, reiniging volgens huidtype, dieptereiniging met peeling, massage van gelaat-; hoofdhuid-; nek- en schouders, ampoulle volgens noden van de huid of een afkoelende behandeling met stonefeel, masker en afwerking met ooggel en dagcrème​

 

Luxe (1 uur 30min)  85 euro

Demaquilleren, reiniging volgens huidtype, dieptereiniging met peeling, enzymatische peeling of soft microdermabrasie, massage van gelaat-; hoofdhuid-; nek- en schouders, ampoulle volgens noden van de huid of een afkoelende behandeling met stonefeel , masker en afwerking

met ooggel en dagcrème​

 

All-in (2 uur)    100 euro

Demaquilleren, reiniging volgens huidtype, dieptereiniging met peeling, enzymatische peeling, AHAfruitzuren, soft microdermabrasie, massage van gelaat-; hoofdhuid-; nek- en schouders, ampoulle volgens noden van de huid met een afkoelende behandeling stonefeel, masker en afwerking met ooggel en dagcrème​ &kenninsmaking met de ultrasone.

 

 

 

Mesotherapie

Al meer dan een decennium lang wordt micro-needling gezien als het geheime wapen onder de verschillende anti-aging methodes. Activeer de voordelen van jouw huideigen verdedigingsmechanisme met de micro-needling methode, waarbij zeer kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor wordt het huidweefsel direct gestimuleerd zichzelf te vernieuwen.

 

Celgroei en vernieuwing – micro-needling activeert de natuurlijke schoonheid
REVIDERM′s innovatieve micro-needling technologie perforeert het huidoppervlak met ultra fijne naaldjes, zonder de huid te beschadigen. Deze gerichte behandelingen stimuleert de groei van cellen en versterkt het weerstandvermogen van de huid, met langdurig resultaat. Op hetzelfde moment geeft de micro-needling methode een boost aan de productie van collageenvezels.

De nieuwste technologie voor buitengewoon fantastische resultaten 
Deze innovatieve technologie maakt het jou mogelijk om te genieten van een strakkere huid, met meer elasticiteit en zichtbaar verminderde lijnen en rimpels. 

1) Direct effect: significante verbetering van de huid, meteen na de eerste behandeling*
- de huid wordt zichtbaar strakker en zachter
- de huidstructuur ziet er strakker en stralender uit
- de structuur is egaal

2) Langdurig effect**
- Bouwt de epidermis op en zorgt ervoor dat deze dikker wordt
- verbetert het vochtgehalte in de huid
- elimineert gebieden waar structurele schade heeft plaatsgevonden
- activeert collageenvezels 

 Prijzen

1 beurt:     90min- €125

Kuur mesotherapie

3 beurten         € 350

6 beurten          € 700

 

 

 

 

 

Gelaatsverzorging

REVIDERM SkinPeeler - een zachte, maar intensieve peeling voor een egale huid.

Laat je huid stralen met microdermabrasie. Schrik niet van de medische benaming – microdermabrasie betekent in feite een efficiënte, intensieve peeling waarbij gebruik wordt gemaakt van microkristallen. Het is compleet pijnloos, verfijnt zichtbaar poriën en zorgt daarbij voor een zijdezachte, egale huid.

 

Microdermabrasie is dé perfecte behandeling voor het terug brengen van de balans in de gestreste huid. 

De diepwerkende, maar zachte techniek kan gebruikt worden in het succesvol bestrijden van:

- Door de zon beschadigde huid.
- Pigmentatieproblemen.
- Onzuiverheden.
- Littekens.
- Rokershuid.
- Grove poriën.

Microdermabrasie met de SkinPeeler – huidverzorging voor direct zichtbare resultaten 
Als pionier in microdermabrasie, heeft REVIDERM de procedure verbeterd en een zeer innovatief apparaat ontwikkeld, namelijk de SkinPeeler.

Bij REVIDERM komt vooruitstrevende huidverzorging samen met een persoonlijk advies. De REVIDERM huidspecialisten combineren perfect de microdermabrasie behandeling met een op maat gemaakt productadvies, passende bij jouw huidconditie.

Microdermabrasie helpt de schoonheidsspecialist bij het gezonder en mooier maken van de huid, in slechts enkele stappen:

Verfijnde huidstructuur: De SkinPeeler verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. Tijdens de behandeling worden microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen. 

Effectieve huidverzorging: Na de microdermabrasie behandeling is de huid volledig voorbereid op de hierna volgende werkstoffen van de dermo-cosmetische producten. Door middel van microdermabrasie is het mogelijk dat werkstoffen vele malen dieper de huid penetreren. De ingrediënten stimuleren het weefsel tot het produceren van collageen en elastine en zorgen ervoor dat de huid zichzelf regenereert. 

Bewezen succes: Direct na de behandeling voelt de huid aanzienlijk strakker, gladder en fijner. Rimpels zijn verzacht, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk. 

Prijzen

 

1 microdermabrasie                    90min- € 125

Kuur microdermabrasie               

 

3 beurten                                                     € 375

6 beurten                                                     € 700

Zabiegi na twarz

Przy zabiegach na twarzy nie patrze tylko na zadbanie o cere lecz takze pracuje nad kondycja twojej cery  .

Mamy do wyboru roznego rodzaju zabiegi w zaleznosci od czasu jaki mozesz poswiecic na zabieg i oczywiscie jaki przeznaczysz budzet.

Moim profesjonalnym okiem oceniam czego potrzebuje twoja cera tak aby zaproponowac ci najbardziej ekonomiczne i intensyne rozwiazanie przystosowane do twojej cery.

OFERUJE TEZ ZAWSZE  BEZPLATNA ANALIZE CERY PRZED ZABIEGIEM.

Beauty & Skin Care Angelica
Meensesteenweg 708  8800 Roeselare                   0497/ 35 22 63
  • b-facebook